Naslovna / Sport / U srijedu polufinalna Kup utakmicu “Sistem-A”: U Kakanj dolaze Sparsi!

U srijedu polufinalna Kup utakmicu “Sistem-A”: U Kakanj dolaze Sparsi!

U srijedu 17.1.2018.godine, sa početkom u 18:00 sati, u Sportskoj dvorani Kakanj bit će odigrana polufinalna Kup utakmica “Sistem-A” između KK „Kakanj“ – OKK „Spars“ Sarajevo.

Pobjednik iz ove utakmice će igrati finalnu utakmicu Kupa “Sistem-A” protiv ekipe OKK Sloboda Tuzla. Pobjednik finalne utakmice Kupa plasirat će se na finalni turnir Kupa BiH, te se tako pridružiti ekipama koje su već izborile plasman na finalni turnir, a to su: KK „Igokea“, KK „Mladost“ Mrkonjić Grad i HKK „Zrinjski“ Mostar.

Pozivamo sve ljubitelje košarke, sve ljude koji vole i cijene vrhunski sport da podrže naše košarkaše i da uživaju u vrhunskom košarkaškom ozračju. Ulaz 2 KM.

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

LIGA MZ KAKANJ 2018 – Rezultati šestog takmičarskog dana

Nakon šestog dana lige mjesnih zajednica finalizirani su i parovi četvrtfinala sistema prvoplasiranih ekipa. Prolazak …