Naslovna / Mladost DK / ŽELE GA I PREMIJERLIGAŠI: Brkić izabrao novi klub!

ŽELE GA I PREMIJERLIGAŠI: Brkić izabrao novi klub!

Srbijanski internacionalac Goran Brkić, definitivno će napustiti redove Mladosti iz Doboj-Kaknja u predstojećem prijelaznom roku.

Brkić, koji je u dresu Mladosti postigao ukupno 12 pogodaka i zabilježio sedam asistencija, već je odabrao novi klub. Kako saznaje portal “Sportske.ba”, Brkić je završio kompletan posao sa ljubljanskom Olimpijom, i već u toku sedmice postat će novi član ovog slovenačkog kluba.

Za veznjaka Mladosti bili su zainteresovani i premijerligaški klubovi, ali se na kraju odlučio za najbolju ponudu i odlazak u Sloveniji.

Brkić je u Mladost stigao prošlog ljeta iz Zemuna, a u debitanskoj sezoni u Premijer ligi BiH ostavio je i više nedo dobar dojam.

(sportske.ba)

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o A.K. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Svjetsko prvenstvo 2018.: Senegal pobijedio Poljsku

Nogometna reprezentacija Senegala je u drugom meču prvog kola grupe ”H” Svjetskog prvenstva u Rusiji …