Naslovna / ZDK / Večeras u Banjoj Luci načelniku Nerminu Mandri dodijeljeno prestižno priznaje “Najnačelnik”

Večeras u Banjoj Luci načelniku Nerminu Mandri dodijeljeno prestižno priznaje “Najnačelnik”

Načelniku Općine Kakanj Nerminu Mandri večeras je na svečanosti u Banjoj Luci dodijeljena prestižna nagrada “Najnačelnik”.

Nagradu je dodijelila “Direkcija evropske nezavisne agencije za izbor najmenadžera BiH, Jugoistočne i Srednje Europe”, a odluku je donio reprezentativni međunarodni evropski žiri sa sjedištem u Bosni i Hercegovini, sastavljen od uglednih menadžera i naučnih radnika.

U  izjavi nakon završetka svečanosti, načelnik Nermin Mandra je rekao da je ovo prestižna nagrada i veliko priznanje kakanjskoj privredi, svim subjektima koji predano rade na unapređenju kvalitete života u Kaknju, i svim građanima Kaknja koji vrijedno rade i postižu vrhunske rezultate u svim poljima rada i interesovanja – u privredi, školstvu, kulturi, sportu, umjetničkom stvaralaštvu, muzici…

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Zli Brijeg Kakanj – 18 godina od najgore saobraćajne nesreće u poslijeratnoj BiH

Vjerovatno najteža saobraćajna nesreća u poslijeratnoj Bosni i Hercegovini i jedna od najtežih nesreća od …