Naslovna / Biznis / U prostorijama Tvornice cementa Kakanj održana 25. sjednica Poslovnog savjeta Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu

U prostorijama Tvornice cementa Kakanj održana 25. sjednica Poslovnog savjeta Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu

U utorak 15. maja 2018. godine u prostorijama Tvornice cementa Kakanj održana je 25. sjednica Poslovnog savjeta Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Sarajevu. Na sjednici su predstavljeni “Efekti stranih direktnih ulaganja na primjeru Tvornice cementa Kakanj“, te uspostava Centra izvrsnosti na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.

Sjednici je prisustvovao i načelnik Općine Kakanj Nermin Mandra.

Poslovni savjet Ekonomskog fakulteta u Sarajevu ima savjetodavnu ulogu kako bi se pravovremeno prikupile informacije iz poslovne zajednice vezano za potrebe u pogledu profila kadrova, unapređenja obrazovnog procesa, izbora adekvatnih smjerova studiranja i slično.

Pored ovoga, na sastancima se predstavljaju kompanije članice Savjeta, obrađuju se različite teme iz oblasti privrede, finansija, proizvodnje, izvoza i slično, dogovaraju posebni uslovi zajedničkih i/ili pojedinačnih projekata, predlažu aktivnosti u vezi sa unapređenjima rada naših institucija, i drugo.

     

Foto: Facebook stranica Tvornice cementa Kakanj

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

MSD Putnička agencija Kakanj: Proljeće je idealno vrijeme za ekskurziju, obratite se nama jer mi smo tu samo za Vas!

Proljeće je idealno vrijeme za ekskurziju, ako nemate ideju gdje putovati obratite se nama jer …