Naslovna / Kakanj / Danas cjelodnevna zabava na Ponijerima uz DJ-a i promotivne cijene

Danas cjelodnevna zabava na Ponijerima uz DJ-a i promotivne cijene

Obavještavamo sve koji su nas planirali posjetiti sutra 27. januara u Ski centru Ponijeri da će KSC objekat biti organizator zabave koja će trajati od 10:00 sati do 22:00h. Ukoliko nas posjetite sutra imat ćete priliku da uživate uz DJ-a koji će puštati deep hause i zabavnu muziku u kombinaciji i promotivnim cijenama pića.

Pozivamo vas da sutra u što većem broju posjetite Ski centar Ponijeri kako bi uživali na čistom planinskom zraku.

Poludnevno skijanje će sutra biti organizovano u vremenskom periodu od 09:00 do 12:00 sati, dok će noćno skijanje biti organizovano u vremenskom periodu od 18:00 do 21:00 sati.

Cijena poludnevnog skijanja iznosi 10 KM, a cijena noćnog skijanja iznosi 10 KM.

Sutra će biti organizovana i Škola skijanja na prvoj padini velike staze od 10:00 do 14:00 sati,  stoga ukoliko želite da učite skijanje prijavite nam svoj dolazak na broj telefona 032/771-920 ili putem e-maila juksckakanj@ksckakanj.ba!

U subotu 27.januara 2018.godine Općina Kakanj će osigurati besplatan prijevoz za sve zainteresirane do vazdušne banje i ski-centra Ponijeri.

Polazak autobusa je u 9:00 sati ispred gradske sahat-kule, a povratak sa Ponijera je u 16:00 sati.

Potrebno je izvršiti prijavu odlaska na Ponijere autobusom putem telefona sa brojem 032/771 800, lokal 882.

Prijave se primaju radnim danom od 7:00 do 15:30 sati.

Prijevoz će se vršiti ukoliko broj prijavljenih građana bude iznosio minimalno 20.

Troškove prijevoza plaća Općina Kakanj.

 

JU KSC KAKANJ

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

Načelnik Nermin Mandra: Neka mirišu ramazanski somuni, neka se porodica, rodbina i prijatelji okupljaju na iftarima, neka jača međusobno poštovanje i uvažavanje ljudi

Sa željom da mubarek mjesec Ramazan u živote vjernika donese novu vedrinu, snagu i optimizam, …