Naslovna / Kakanj / Kakanjskom načelniku Aldinu Šljivi zahvalnica za pomoć u realizaciji brojnih projekata obnove pravoslavnih vjerskih objekata

Kakanjskom načelniku Aldinu Šljivi zahvalnica za pomoć u realizaciji brojnih projekata obnove pravoslavnih vjerskih objekata

U uredu načelnika Općine Kakanj upriličen prijem za Dragišu Cvjetkovića, kakanjskog paroha.

Načelnik Općine Kakanj Aldin Šljivo upriličio je danas u svom uredu prijem za Dragišu Cvjetkovića, kakanjskog paroha.

Povod za prijem su brojne uspješne aktivnosti koje se realiziraju na području Kaknja, od obnove pravoslavnih kapela do obnove parohijskog doma.

Na prijemu se razgovaralo o proteklim i aktuelnim projektima koje realizira Srpska pravoslavna Crkvena opština Kakanj, te o planovima za budući period.

Kakanjski paroh je ovom prilikom načelniku Šljivi uručio zahvalnicu za nesebičnu pomoć u realizaciji brojnih projekata obnove pravoslavnih vjerskih objekata.

U Kaknju se posebno cijeni vrijedan rad kakanjskog paroha
Dragiše Cvjetkovića, njegova ljudskost i prijateljska srdačnost i otvorenost prema svim ljudima u Kaknju, kao i njegov entuzijazam, optimizam i ustrajnost u okupljanju ljudi, u obnovi, izgradnji i uređenju svih objekata i prostora o kojima brine Srpska pravoslavna Crkvena opština Kakanj.