Naslovna / Kakanj / Odigrane popularne igre: “Lastika, Karike, Školica i X-OX! Djeca oduševljena!

Odigrane popularne igre: “Lastika, Karike, Školica i X-OX! Djeca oduševljena!

Uprkos jutrošnjoj kiši danas je upriličen “Zabavni dan” popularnih igara za preko 50-toro kakanjske djece na platou kakanjske Pošte kako je ranije i planirano.

Odigrane popularne igre: "Lastika, Karike, Školica i X-OX-a! Djeca oduševljena!

Odigrane popularne igre: "Lastika, Karike, Školica i X-OX-a! Djeca oduševljena!Uprkos jutrošnjoj kiši danas je upriličen "Zabavni dan" popularnih igara za preko 50-toro kakanjske djece na platou kakanjske Pošte kako je ranije i planirano.Naime, kako bi u ovogodišnjim kakanjskim danima razveselili djecu i mlade, udruženje OKC KAKANJ je kroz kulturno sportsku manifestaciju "KAKANJSKI DANI 2019" pripremilo “Dječiji zabavni dan”: Školicu! Lastiš!, Karike a iznenadili smo djecu i sa igrom X-OX!RC Auto takmičenje je planirano u 18:00 sati ispred Pošte pa ovom prilikom pozivamo dječake ali i djevojčice da nam se pridruže! Auta nisu samo za dječake, nego i za djevojčice pa nam se pridružite – pozivaju iz ovog kakanjskog udruženja.“Oduševljeni su posjetom za sve ove igre koje smo danas organizovali i uradili u trosatnom programu od 10 sati. Posebno nas raduje činjenica da su ove godine pripremljeni mnogi programski sadržaji za djecu što su i sami građani prepoznali pa se stalno putem društvenih mreža traže detalji oko organizovanja igara. Naravno, obzirom na kišno vrijeme, mi smo uspjeli da se držimo planirane lokacije i spremno smo dočekali sve to i odgovorili zadatku. Raduje nas i to da smo danas vidjeli, veliku razgranost, radost, spretnost najmlađih posjetioca kojima smo ujedno kao podsticaj dijelili ukusne bombone i osvježenje", istakao je ispred OKC Kakanj, Hamid Hadžić.

Posted by Kakanj Info on Tuesday, July 30, 2019

Naime, kako bi u ovogodišnjim kakanjskim danima razveselili djecu i mlade, udruženje OKC KAKANJ je kroz kulturno sportsku manifestaciju “KAKANJSKI DANI 2019” pripremilo “Dječiji zabavni dan”: Školicu! Lastiš!, Karike a iznenadili smo djecu i sa igrom X-OX!

RC Auto takmičenje je planirano u 18:00 sati ispred Pošte pa ovom prilikom pozivamo dječake ali i djevojčice da nam se pridruže! Auta nisu samo za dječake, nego i za djevojčice pa nam se pridružite  – pozivaju iz ovog kakanjskog udruženja.

“Oduševljeni su posjetom za sve ove igre koje smo danas organizovali i uradili u trosatnom programu od 10 sati. Posebno nas raduje činjenica da su ove godine pripremljeni mnogi programski sadržaji za djecu što su i sami građani prepoznali pa se stalno putem društvenih mreža traže detalji oko organizovanja igara. Naravno, obzirom na kišno vrijeme, mi smo uspjeli da se držimo planirane lokacije i spremno smo dočekali sve to i odgovorili zadatku. Raduje nas i to da smo danas vidjeli, veliku razgranost, radost, spretnost najmlađih posjetioca kojima smo ujedno kao podsticaj dijelili ukusne bombone i osvježenje. Ujedno se zahvaljujemo Općini Kakanj i JU KSC KAKANJ na podršci u ovim igrama za djecu”, istakao je ispred OKC Kakanj, Hamid Hadžić.