Naslovna / Kakanj / POTVRĐENO: Od danas Sead Imamović v.d. direktora Rudnika Kakanj

POTVRĐENO: Od danas Sead Imamović v.d. direktora Rudnika Kakanj

Imenovanje izvršio Nadzorni odbor Rudnika na sjednici održanoj 11. maja 2018.

mr.sci. Sead Imamović, vršilac dužnosti direktora počev od 14. maja 2018. godine

Nadzorni odbor JP Elektroprivreda BiH d.d. Sarajevo ZD RMU Kakanj d.o.o. Kakanj, na 80. sjednici koja je održana u petak 11. 05. 2018. godine, za vršioca dužnosti direktora Rudnika Kakanj imenovao je mr. sci Seada Imamovića, diplomiranog inženjera geologije. Imenovanje je izvršeno na šestomjesečni mandatni period, počev od ponedjeljka 14. maja 2018. godine. Imenovanje je obavljeno uz prethodnu saglasnost Nadzornog odbora Elektroprivrede BiH. Istovremeno je formirana i petočlana Komisija za primopredaju dužnosti.

Sa funkcije člana Uprave – direktora Društva razrješen je mr. sci Kasim Alajbegović, koji je ovu dužnost obavljao od 10.10.2015.godine.

Press RMU Kakanj

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

KD2018 – NAJAVLJUJEMO: 150 učesnika turnira u odbojci – Park prijateljstva Kakanj

U okviru Kulturno-sportske manifestacije “Kakanjski dani 2018” u utorak, 31.07.2018.godine  u Parku prijateljstva sa početkom …