Naslovna / Kakanj / Spisak primljenih radnika na RMU KAKANJ

Spisak primljenih radnika na RMU KAKANJ

 

Uprava Rudnika mrkog uglja „Kakanj“ objavljuje rezultate Konkursa za prijem radnika u radni odnos na određeno vrijeme, a koji je objavljen u dnevnom listu Oslobođenje i na službenoj web starnici Rudnika Kakanj, 23. novembra 2017. godine. Oglas je bio otvoren deset dana od dana objave. Traženi su izvršioci za 15 različitih pozicija.

U toku trajanja konkursne procedure u ekspedit Rudnika zaprimljeno je 1618 koverata od 1592 lica. Razlika u broju zaprimljenih koverata i broju lica je u činjenici da je bilo 26 prijava od istih osoba-duple prijave na različite pozicije prema oglasu.
Potpunih prijava bilo je 1323. Nepotpunih prijava bilo je 295. Na intervju je pristupilo 1260 kandidata. Intervjuu nije pristupio 41 kandidat. Pozvivani su u više navrata, odustali su ili se nisu javlili na pozive. Neki pozivani kandidati su bili u inostranstvu.

Izvještaj sa rezultatima razmatranja prijava sa prijedlogom o izboru kandidata, Uprava Rudnika je usvojila i donijela Odluku o izboru kandidata za prijem u radni odnos na određeno vrijeme u trajanju od šest mjeseci u ZD RMU „Kakanj“ d.o.o Kakanj, koju možete pogledati klikom na ODLUKA.

 

Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Kakanj Info. Komentarišite članak pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Kakanjinfo.com zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!

o H.H. / kakanjinfo.com

Pogledaj i

U Papratnici BMW-om udario u medvjeda! I ranije medvjed viđan na Termoelektrani, Slapnici, Gori…

U subotu na nedjelju poslije ponoći na autoputu u mjestu Papratnica kod Kaknja dogodila se …