Naslovna / Ekskluzivno / Estrada: Ah ta, Golišava Rada!

Estrada: Ah ta, Golišava Rada!

Poslije uspješne dvadesetpetogodišnje muzičke karijere Dara Bubamara se ponosi svojom publikom i ističe da je hejteri uopšte ne zanimaju šta govore o njoj.

– Ja u principu ne znam za hejtere i ne pratim ih. Okružena sam ljudima koji me vole i koje ja volim. Jedan moj drug je dobro rekao “ko tebe ne voli, taj je loš”. Zaista ja ne mrzim nikog, ne želim nikom zlo.

Samo se sprdam, sve je kod mene na duhovit način. Kod mene je uvijek pozitivna energija. Mnogo dugo trajem, sretna sam zbog toga, bitno je da traješ i isključivo sam zahvalna publici zbog koje sam ja tu.

Pjevačicin svaki pokret se prati, jer je uvijek meta paparacima i medijma, a Dara sve to komentariše sa osmijehom.

– Ja sam sve to shvatila je to u sklopu posla, ali iskreno nekad mi i nije prijatno, kada su tu dugačka putovanja sa nastupa na nastup, pa te onda saleću paparaci, tako da mi to nekada stvara pritisak, ali ja sam u principu otvorena, kažem iskreno svima sve u lice, da li sam raspoložena za saradnju da li mogu da izađem u susret, neko se naljuti, a neko ne. Sve je to šoubizinis i kada se pišu loše stvari, to je na neki način dobro, ali meni se vjeruje.

Dara je neko ko prodržava mlađe kolege i uvijek je spremna da pomogne, pa je istakla da podržava Lunu Đogani i da joj želi blistavu karijeru.

– Podržavam sve mlade umjetnike stvarno. Ali ako je neko rođen da se bavi ovim poslom, ima neku harizmu i treba da gura taj fazon. Luna je meni već odavno slatka i simpatična, znam njenu majku i kada je izašla iz “Zadruge” ona mi se zahvalila na podršci. Milsim da je ona jedna dobra i emotivna duša i želim joj svu sreću u karijeri.

Dara je priznala da je to normalno baveći se ovim poslom, da je kroz karijeru povezuju sa mnogom muškarcima zbog njenog lijepog i atraktivnog izgleda, pa se osvrnula i to što su je povezivali sa Slobom Radanovićem.

– Sloba je moj mnogo dobar drug. Nas vezuje prijateljsvo preko našeg menadžera. Sloba je mnogo dobar dečko, ima djevojku, krenula mu je lijepa karijera i ja ga baš podržavam. A što se tiče ostalih povezivanja, to su mahom bile izmišljotine, tako da sam na to navikla (smijeh).

Za kraj, Dara je najavila da uskoro objavljuje novu pjesmu “Baraba”, kao i cijeli novi album.

(estrada)