Naslovna / Biznis / U subotu Veliki “Porodični dan” u Trgošpedu

U subotu Veliki “Porodični dan” u Trgošpedu

Kako je zvanična stranica ove kakanjske firme najavila u subotu, 08.juna, planirano je da se od 13 do 17 sati u Trgošpedu organizuje Porodični dan pun zabave, smijeha i radosti za cijelu porodicu.

trgodan

Ovo je prilika za druženje s Patrolnim šapama, iskazivanje kreativnosti na radionicama i vještina u igrama spretnosti, degustacije, facepainting, ali i za osvajanje mnogobrojnih poklona iznenađenja.

Dođite da zajedno provedmo dan pun zabave, smijeha i radosti za cijelu porodicu, poručuju iz Trgošpeda.

U ovoj, prvenstveno domaćoj, kaknjskoj firmi, koja ima izuzetno povoljan odnos prema likalnoj zajednici, i ranije su organizirana slični događaji i svi su bili u funkciji građana, potrošača, korisnika roba i usluga Trgošpeda.

Neki od njih su: rođendani Baucentra, Ljetni bazar, različite prezentacije niza proizvoda i nema sumnje da će još jedan Porodični dan proći na veliko zadovoljstvo i domaćina i gosta.

trgoporodica

Uz Trgošped, Porodičnom danu se pridružio i Maxi Market, tako da bi ovo moga zaista biti nezaboravan dan za porodične posjete velikom trgovačko uslužnom prostoru preko puta O.Š . „Mula Mustafa Bašeskija“.