Naslovna / Magazin / Baka Dejana Lovrena: Ako je Anita bila zločesta, zna moj Dejo šta mu je činiti

Baka Dejana Lovrena: Ako je Anita bila zločesta, zna moj Dejo šta mu je činiti

lovren1

Dejan Lovren, nogometaš Liverpula, danima ne silazi s naslovnica britanskih medija. Razlog nisu golovi i dobri nastupi u dresu engleskog tima, već, navodno, nevjerstvo njegove supruge Anite, s kojom je 11 godina u vezi.

– Nogometaš, koji zarađuje 77.000 eura nedjeljno, propustio je Euro jer je otkrio da ga žena Anita vara sa šumarom koji zarađuje 250 eura mjesečno – piše “Daily Mail”.

Imala nezgodu

„Šumar s malom plaćom” je Anitin stari prijatelj Dario, s kojim se vidjela kada je krajem prošle godine posjetila Zagreb, a onda nastavila “druženje” i po hotelima u Liverpulu tokom ove godine, navode mediji na Otoku.

– Dejan i Anita već neko vrijeme imaju problema u braku, zbog čega je potražila utjehu u Dariju – rekao je neimenovani izvor blizak paru za tabloid “Sun”.

Dejan, koji potječe iz Kraljeve Sutjeske kod Kaknja, još se ne oglašava, čuvajući privatni život daleko od očiju javnosti.

Reporteri „Dnevnog avaza“ posjetili su Finku Rodić, Lovrenovu baku, koja nas je dočekala na kućnom pragu.

– Imala sam nezgodu, pala sam niz stepenice, tako da mi nije do priče. Nemojte se ljutiti. Sva sam izubijana – kazala je 79-godišnja Finka dodavši odmah da zna razlog zašto smo je posjetili, a da se još nismo ni predstavili.

– Vi ste, sigurno, novinari. Hoćete da pričam o Dejanu i Aniti. Stvarno nemam ništa reći o tome. Čula sam da govore o nekoj prevari. Ja ne znam ništa. Dejan i Anita su s djecom bili kod mene prije mjesec. Ponašali su se sasvim normalno, lijepo nam je bilo, smijali su se. Ništa mi nije izgledalo sumnjivo, ja sam ih ispratila na aerodrom – kazala je Rodić.

Čuvala djecu

O Aniti je ova simpatična baka imala samo lijepe riječi, ne želeći je unaprijed osuđivati za nevjerstvo.

– Ja je poznajem kao lijepu, poštenu i karakternu osobu. Bila je dobra prema mom Dejanu, pazila je njihovu djecu i njega. Tako da ništa ne mogu govoriti protiv nje dok se ne uvjerim – kazala je Rodić.
Ipak, ukoliko se obistine napisi britanskih medija o nevjerstvu Lovrenove supruge, Finka se ne sekira previše.

– Ne brinite vi ništa. Ako Ankica nije slušala, moj Dejan dobro zna šta mu je činiti. Riješit će to on, ne sekiram se ja – zaključila je Rodić.

Nije gledala Euro

Iako je Finka strastveni ljubitelj nogometa, u posljednje vrijeme zbog zdravstvenih problema slabije prati najvažniju sporednu stvar na svijetu.

– Da vas ne lažem, nisam dugo pregledala utakmicu. Pa zamislite kako sam loše bila da nisam ni Evropsko prvenstvo uspjela pregledati. Nisam baš najbolja sa zdravljem, ali ne dam se. Opet ću ja biti vatrena navijačica Liverpula – kazala je Rodić.

IZVOR: avaz.ba

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *