O nama

kakanjinfo.com

Portal kakanjinfo.com je jedan novi inovativan i originalan projekat i pravo osvježenje u svijetu internet medija kako na području Općine Kakanj ali i mnogo šire.

Naš medij ima za cilj da odgovori potrebi i želji građana Kaknja ali i šire i pokazao se kao pun pogodak.

Ovaj medij čini mlada, ambiciozna, odgovorna, precizna, ali i iskusna ekipa koja je za veoma kratko vrijeme zadobila ogromno povjerenje mase, a tu su pokazatelji posjeta i čitanosti u samo nekoliko mjeseci, sa meteorskim usponom i povjerenjem naših čitatelja čak i iz drugih EU zemalja i kontinenata.

Sasvim nezavisan, aktuelan, precizan, objektivan i transparentan medij s informacijom više a često (što bi rekli) u Live izdanju. Prema mogućnostima, sa lica mjesta portal prenosi događaje u fotografiji ili videu sa istinitim i kvalitetnim vijestima.

Zašto smo već postali prepoznatljiv brend čitajte kroz sadržaj naših vijesti i rubrika koje odgovaraju svakodnevnim potrebama naših fanova, jer kakanjinfo.com je sto posto isključivo kakanjski proizvod, sasvim inovativan i originalan. O svim aktuelnim dešavanjima redovno čitajte na kakanjinfu, koji promoviše sve privredne, ekološke, turističke i druge potencijale Općine Kakanj.

LOGO