“ZA ŽIVOT KAKAV ŽELIŠ”: Demokratska fronta predstavila predizborni spot za Lokalne izbore 2016.

portal-slika

Demokratska fronta predstavila je danas videospot koji će koristiti u toku predizborne kampanje za lokalne izbore u Bosni i Hercegovini.

output_k0jxs1

Demokratska fronta na Lokalne izbore izlazi sa sloganom „ZA ŽIVOT KAKAV ŽELIŠ! Osnovna poruka je vrlo jednostavna – Sve je u Vašim rukama, građani i građanke  Bosne i Hercegovine! Posljednji je čas za ovu zemlju da se prekine sa praksom da političko-partijske oligarhije već više od dvadeset godina odlučuju „u ime naroda“, da obezbjeđuju sebi i tu vrstu ekskluziviteta, a pod tom krinkom iz dana u dan osiromašuju i zadužuju ovu zemlju.

Došlo je vrijeme da svako od Vas, naroda i građana Bosne i Hercegovine, odluči kakav život i kakvu lokalnu sredinu želi. Došlo je vrijeme za korjenite promjene u ovom društvu, a one počinju od lokalne zajednice i završavaju 2018. na opštim/općim izborima. Ne dozvolimo više da manipulišu našim životima i životima naše djece!

Zato, izađite na izbore i odaberite život kakav želite! Vi ste na potezu, od Vaše odluke ovisit će hoće li se ovaj sveopšti sunovrat nastaviti ili prekinuti. Jednom zauvijek! Sada je do Vas, poštovani građani i građanke!