ALDIN ŠLJIVO – U KRCATOJ SALI PREDSTAVIO IZBORNI PROGRAM S PAROLOM “Nastavljamo razvoj zajedno”!

U krcatoj Maloj sali Doma kulture u Kaknju prijepodne je održana svečana konferencija OO SDA Kakanj na kojoj je uz prisustvo brojnih, gostiju, zvaničnika, političara, članova društvene zajednice, nvo, medija, privrednika, pojedinaca i simpatizera na kojoj je predstavljen kandidat SDA Kakanj za načelnika Općine KAKANJ.

Kandidat SDA KAKANJ je kako je već od ranije poznato Aldin Šjlivo koji je nakon obraćanja G dina Miralema Galijaševića, Nermina Mandre. Mirsada Zaimovića, Sejada Zaimovića koji su mu dali jednoglasnu podršku u ovoj kampanji, počeo sa predstavljanjem Izbornog programa za Prijevremene izbore koji će se za manje od 15 dana održati u Kaknju.

NAŠ PORTAL JE SNIMIO KADROVE DANAŠNJEG PREDSTAVLJANJA IZBORNOG PROGRAMA ALDINA ŠLJIVE A KOJE MOŽETE POGLEDATI NA SLJEDEĆIM LINKOVIMA.

MIRALEM GALIJAŠEVIĆ DAO BEZREZERVNU PODRŠKU ALDINU ŠLJIVI U UTRCI ZA NAČELNIKA KAKNJA.UZ PODRŠKU PARTNERA STRANKE ZA BIH I RUKOVODSTAVA VLADE ŠLJIVO IMA POTPUNU PODRŠKU NA IZBORIMA."OVO JE JEDAN MLAD POLITIČAR, SPOSOBAN I SIGURNI SMO DA ĆEMO S NAŠIM PARTNERIMA SLAVITI POBJEDU NA IZBORIMA. SBIH JE NAŠ PRIRODNI POLITIČKI PARTNER, TO JE POLITIKA KOJA JE PRUŽILA RUKU I NIKAD NIJE REKLA DA NEĆE SA SDA. VLADA U ZDK ĆE BITI VRLO BRZO IMENOVANA. DO KONAČNE POBJEDE!Aldin Šljivo – kandidat SDA za načelnika Kaknja predstavio se svojim programom s parolom – NASTAVLJAMO RAZVOJ ZAJEDNO! PA POGLEDAJTE VIZIJU I PROGRAM OVOG MLADOG, PERSPEKTIVNOG KANDIDATA ZA NAČELNIKA KAKNJA.#aldinšljivo#prijevremeniizbori#kakanj2019 #nastavljamorazvojzajedno

Posted by Kakanj Info on Saturday, February 2, 2019

Predstavljanje kandidata za budućeg načelnika Općine Kakanj G-dina Aldina Šljive ispred SDA Kakanj uz podršku SBIH KAKANJ, svih članova, simpatizera obe stranke."Ne do Bog nikom da se ponovi politika i načelnik u Kaknju koja je bila 6.godina prije nas. Pogledajte danas kako Kakanj izgleda, kako druge Općine u FBIH respektuju kakanjce i gledaju na nas" – sa konferencije i skupa podrške poručio Nermin Mandra – aktuelni Državni parlamentarac

Posted by Kakanj Info on Saturday, February 2, 2019