Amar Gile demantovao navode o ovisnosti alkoholu: Laž je da idem na odvikavanje!

Prethodnih dana portale je preplavila vest o tome da popularni 26-godišnji pjevač, Amar Gile Jasarspahic mora na odvikavanje od alkohola.

Uz to sve dodali su I vest da je njegova karijera doživjela krah.

Gileta je ova informacija zatekla na putu, potresla ga je i odmah ju je demantovao. Gile je svoj život promjenio iz korijena od kako je postao otac, ali i karijera mu je krenula uzlaznom putanjom.

Najveći klubski hitovi, ali i izvodjene pesme od strane takmičara Zvezda Granda, su upravo u vlasništvu ovog pjevača, riječ je o pesmama “Pijano”, “Prekasno” kao i “Imam samo jednu zelju”, koje publika na nastupima pjeva u glas o cemu svjedoče brojni snimci na internetu.

“Stvarno mi nije jasno šta mediji u Srbiji imaju protiv mene. Žele da naruše povjerenje moje publike u mene. Sve je to jedna velika laž. Možda se u početku zbog velike euforije nisam snašao lijepo u karijeri, ali izdati singlovi su pokazali da me publika voli i da svoj posao radim kako treba. Nastupam u svim velikim klubovima I salama širom regiona, dijaspore, a nakon leta imam I nekoliko turneja zakazanih I preko bare.

Necu se puno baviti ovim, već ću se nastaviti baviti svojim poslom I djelima pokazati ko sam I šta sam.” – rekao je Gile.

(ESTRADA)