Čestitka Javnom preduzeću “Grijanje” na uspješno realiziranoj sezoni

Javno preduzeće “Grijanje” Kakanj okončava još jednu sezonu grijanja toplom vodom s Termoelektrane Kakanj, objavili su iz Općine Kakanj.

“Bez obzira na zastarjelu mrežu i brojne druge izazove, JP “Grijanje” je uspješno odgovorilo svom zadatku da isporuka toplotne energije bude redovna, da prekidi zbog kvarova budu što kraći i da se popravke vrše što je brže moguće.

Zahvaljujući takvom angažmanu možemo zaključiti da Kakanj ni protekle sezone nije bio grad-slučaj u pogledu daljinskog zagrijavanja.Uz sve to, JP “Grijanje” Kakanj zajedno s Općinom Kakanj ulaže finansijska sredstva u obnovu i rekonstrukciju dotrajale mreže.

Na ovakvom odnosu prema korisnicima usluga grijanja, te općenito odnosu prema kakanjskoj lokalnoj zajednici, čestitamo direktoru Javnog preduzeća “Grijanje” Kakanj Muameru Čelebiću i njegovim saradnicima, članovima Skupštine i Nadzornog odbora JP “Grijanje”, te svim uposlenicima.Uz pomenuto, čestitamo i za lijep i dostojanstven odnos u smislu podrške u obilježavanju značajnih datuma iz perioda Odbrambeno-oslobodilačkog rata 1992-1995.godina, za podršku kulturnim događajima, za lijep odnos prema zastavi…”, piše na zvaničnoj stranici Općine Kakanj.