Edukativno predavanje – Borba protiv raka dojke

edukativno-predavanje

Mjesec oktobar je međunarodni mjesec prevencije karcinoma dojke. Različitim manifestacijama i aktivnostima tokom ovog mjeseca nastoji se potaknuti i povećati svijest ženske populacije o učestalosti i težini ovog oboljenja. Želja nam je da upoznamo naše direktorice, izvršne direktorice, preduzetnice i članice poslovnih kolektiva kako je krucijalno, veoma važno kako se pravilno i redovno kontrolisati da bi se bolest prevenirala, odnosno otkrila u ranoj fazi.

Udruženje poslodavaca općine Kakanj posredstvom kancelarije i volonterki na programu stručnog osposoboljavanja, u saradnji sa UG “Ona je svjetlost”, PZU “Intermed” i Općinom Kakanj učestvuje o borbi protiv ove opake bolesti. Prisustvo naših preduzetnica, supruga uvaženih direktora, članica poslovnih kolektiva je od važnog značaja, stoga vas molimo da u utorak 18.10.2016. godine u 14.00 sati u sali Općinskog vijeća u zgradi Općine Kakanj, prisustvujete Edukativnom predavanju o karcinomu dojke.

Udruženje poslodavaca općine Kakanj podržava aktivnosti i uvažava veliki značaj naših preduzetnica, majki, sestara i kolegica u poslovnom i porodičnom ozračju.

Podržimo 18.10.2016. godine naše kolegice !
Ugrađena slika 1