FK Željezničar otputovao u Izrael

FK Željezničar je otputovao na meč prvog pretkola Evropske lige u Izralel gdje će snage odmjeriti sa Maccabi Haifom.

Radi se o novom duelu ova dva tima, s obzirom da prvi nije odigran zbog toga što su Plavi u svojim redovima imali više pozitivnih nogometaša i vratili su se u Sarajevo.

Jučer su se šp ko zna koji put testirali i svi su bili negativni. U avionu za Izrael našao se i Ermin Zec koji se oporavio i sigurno da Amar Osim sada ima mnogo jaču konkurenciju. Među putnicima nije Nermin Jamak…

“Irfan Fejzić, Vedad Muftić, Siniša Stevanović, Haris Hajdarević, Aleksandar Kosorić, Luka Miletić, Sedad Subašić, Mustafa Mujezinović, Luka Juričić, Ermin Zec, Semir Štilić, Vedran Vrhovac, Mehmed Alispahić, Ivan Milićević, Edin Mujić, Damir Sadiković, Mladen Veselinović, Ante Blažević, Ivan Lendrić, Frane Ikić, Hamza Gasal, Eldar Šehić, Anel Hajrić, Samir Bekrić”, spisak je nogometaša na koje računa Osim.

“Dolazak u hotel planiran je u poslijepodnevnim satima, a ekipa će obaviti zvanični trening na stadionu Sammy Ofer od 19 sati. Utakmica između Maccabi Haife i Željezničara igra se u četvrtak s početkom od 19 sati uz direktan prenos na kanalima Moja TV i MojaWebTV”, saopšteno je iz FK Željezničar.