Fotogalerija: Kandidati SDP za Općinsko vijeće jučer razgovarali s građanima Kaknja

sdp kakanj

Jučer 11.09.2016.godine kandidati SDP-a Kakanj za Općinsko vijeće na predstojećim Lokalnim izborima 2016, su razgovarali sa građanima Kaknja i dijelili promomaterijale i razmjenjivali mišljenja o trenutnoj situaciji u našem gradu.

Naime, za promotivnim materijalima SDP-a gradjani su pokazali veliki interes ali i kroz  razgovor sa kandidatima OO SDP BiH Kakanj za OV Kakanj.

Na Info stolovima ispred BH Pošte i lokacija Trga Kemala Baysaka su se našli brojni materijali izborne platforme koju je ove godine pripremio kakanjski SDP.

Građani Kaknja su iskazali podršku sve kandidate SDP i kandidata za općinskog načelnika Adnana Čobu.

“Kroz međusobnu razmjenu informacija među građanima, kako su primjetili i sami kandidati, jasno je da glasače ne treba podcjenjivati. Tačno znaju koga, zašto i zbog čega treba podržati od kandidata i razumiju da mogu glasati samo za one kandidate u koje imaju povjerenja. Osim zajedničke aktivnosti na info pultovima SDP/ovi kandidati mogu provoditi individuelne kampanje te su neki od njih iskoristili jučerašnji dan slušajući građansku inicijativu”, izjavila je za portal kakanjinfo.com; koordinator za odnose sa javnošću ispre SDP-a Maksuma Topalović.

Kandidati SDP-a koji su upriličili jučerašnju akciju razgovora sa građanima i podjelu promotivnog materijala:

Dino Mimic, Elma Bajric, Amra Merdic, Enes Piljug, Jasmin Viso, Nurfet Alic, Maksuma Topalovic, Amila Music, Admira Smaka, Mugdim Veispahic i Enesa Brkic.
FOTOGALERIJA PORTALA KAKANJINFO.COM:

[foogallery id=”5581”]