Fotogalerija: Obre su posjetom dokazale da su uz načelnika Nermina Mandru i kandidate SDA Kakanj!

img_1801
Datum (10.09.2016) će ostati upisan u političkim analima Obara po jednoj posjećenosti jednom skupu.

Večeras je održan predizborni skup SDA Kakanj u naselju Obre – lokaciji sportskog poligona. img_1795

Naime, na ovom skupu su se obratili kandidati i kadrovi SDA Kakanj dok je za načelnika Općine Kakanj ispred koalicije SDA-SBB govorio gdin. Nermin Mandra a skupu su prisustvovali još kandidati SDA Kakanj za Općinsko vijeće kao i visoki funkcioneri SDA Kakanj.

Prema onome što je zabilježio naš fotoaparat činjenica je iz dana u dan i od skupa do skupa , sve veća zainteresovanost građana a kako stvari stoje večeras je na poligon izašlo svo stanovništvo Obara.

Više od oko 450 stanovnika je prisustvovalo predstavljanju Izborne platforme, a za govornicom su se građanima obratili: Elmedin Delibašić, Mirsada Čaluk, Džemal Bečirhodžić i kandidat za načelnika Nermin Mandra.

img_1688

Poslije obraćanja skupu koji je doživio ovacije i pozitivne reakcije, Nermin Mandra je razgovarao sa sugrađanima o mogućim modalitetima rješavanja krucijalnih problema u ovoj mjesnoj zajednici.

Građani Obara su potvrdili dosljednost i dali maksimalnu podršku ove godine za SDA i time ukazali na povjerenje prethodnom mandatu aktuelnog načelnika Mandre.

Fotogalerija (kakanjinfo.com)

[foogallery id=”5412”]