EKSKLUZIVNO-FOTOGALERIJA: Pred više od 500 mještana održan predizborni skup SDA Kakanj u Doboju ….pogledajte fotografije

[foogallery id=”5119”]

Večeras je OO SDA Kakanj svoje aktuelne političke programske ciljeve i ovogodišnje kandidate za predstojeće Lokalne izbore 2016, predstavila pred više od 500 mještana u MZ Doboj

Naime, pred velikim brojem mještana, članova i simpatizera Doboja i okolnih ogranaka i dijelova naselja predstavljeni su kandidati za Općinsko vijeće Kakanj i kandidat za Načelnika općine Kakanj ispred koalicije

SDA-SBB Fahrudin Radončić, gdin. Nermin Mandra.

Prisutnima su se obratili Nosilac liste SDA gdin. Džemal Bečirhodžić u ime svih kandidata, Kemal Hadžić, Mediha Merdić – Mamela i aktuelni Načelnik općine Kakanj i kandidat ponovo za tu funkciju gdin. Nermin Mandra.

Kompletan snimak obraćanja ćete moći pogledati uz naš portal, uz fotogaleriju na jednom od najvećih predizbornih skupova koji se svakih izbora održi na lokaciji Vatrogasnog doma.

Tokom obraćanja uz prekidanje gromoglasnim aplauzom i po nekoliko puta, u kratkim crtama gospodin Mandra je predstavio izbornu platformu za lokalne izbore i naredni četverogodišnji mandat, a ukazao na ono što je ranije preduzeto i realizovano kroz četverogodišnji mandat čiju funkciju itekako kvalitetno obnaša.

Tako je poslije zvaničnog dijela među mještanima upriličeno zajedničko druženje, razgovori a prisutni su su iskoristili priliku da se sa G dinom MANDROM I FOTOGRAFIŠU, u cilju promocije aktuelnih kandidatima i ostalim funkcionerima SDA preko koji su se svi mogli informisati o planovima djelovanja SDA.

Ovaj skup ostat će u pamćenju svima kada je aktuelni i budući načelnik Mandra, skinuo sa sebe jaknu praveći se da mu ja mnogo vruće te na sasvim humorističan način sve prisutne iznenadio i obradovao tako što se pojavio u majici Crvene Legije.

Hamid Hadžić (kakanjinfo)