Gest vrijedan pažnje: Zeleno- crni svoju “potpisanu” loptu poklonili Aldinu Šljivi

Jučer je na stadionu Rudara Kakanj u znak zahvalnosti i podrške, od strane Uprave, trenera i igrača Zeleno-crnih Aldinu Šljivi (načelniku Kaknja) organizovana skromna svečanost na kojoj su mu poklonli “potpisanu fudbalsku loptu”. Aldin Šljivo je kao pojedinac a potom i kao dio Rudara, kao načelnik u proteklom mandatu mnogo toga uradio da Rudar bude u usponu. Kako smo saznali ovaj gest vrijedan pažnje na Rudaru ga je veoma obradovao i iznenadio.

Potom je na svom oficijelnom fb sajtu napisao:

“Intenzivno smo se družili skoro 2 godine – pripala mi je čast da budem sa vama na 100.godišnjicu postojanja. Trudili smo se da, kod svih onih ljudi kojima je Rudar u srcu, ostavimo dobar utisak, baš na 100. rođendan – nekada su meni zamjerili drugi klubovi, ali smatram da godišnjica koju ovaj klub obilježava opravdava sve naše iskrene namjere da ovaj klub bude prioritet u ovoj godini. Vi ste to vratili dobrim rezultatima i svaka vam čast – ABD da ovu polusezonu završimo na PRVOM MJESTU.

Veliko hvala Igoru i Emiru koji su ostali uz ovaj klub i prihvatili izazov “Rudar” – mnoge novitete su uveli i pokazalo se kao dobar potez.

Bećir je neko ko ima najveće zeleno srce od svih nas – kada mi je prošle godine rekao da napušta posao da bi bio to što je sad i kada se danas pokazuje da je ispravno postupio, može se reći samo jedno VELIKO BRAVO MAJSTORE.

Bravo za kompletan tvoj tim, za sve one koji su uz tebe bili sve ovo vrijeme – ti znaš najbolje kroz šta ste prošli i koliko ti je ko pomogao u ovom iskoraku.

Ne želim pojedinačno isticati vrijednost igrača, posebno naših domaćih s kojim se ponosimo, ali je činjenica da je sve počelo i evo traje sa jednom riječju koja ovo sve opisuje, to je ISKRENOST. OSTANITE ISKRENI DO KRAJA I BORITE SE KAKO KAŽU “SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE”.

Naravno da je moglo bolje, da je trebalo bolje, ali mi smo uspjeli ovoliko – od mene svakom privredniku, pojedincu koji je dao ili na neki način doprinio za Rudar i 1 marku VELIKO HVALA.

HVALA VAM ŠTO STE PREPOZNALI MOJE ISKRENO SRCE ZA RUDAR ZA OVE DVIJE GODINE (ova lopta ipak ide u moju kuću i gledat ću da se ova slova nikad ne izbrišu

ŽELIM VAM PUNO SREĆE I DOSTOJANSTVA U DALJEM TAKMIČENJU”.💚,

Aldin Šljivo