Gratis MAGIC remote uz LG UHD Televizor

LG UHD Televizor za sve vaše potrebe!

LG UHD Televizor podiže kvalitet svega što gledate na naredni nivo. Bilo da se radi o filmovima, sportu ili video igrama, on prikazuje slike sa živopisnim bojama i finim detaljima. Uživajte u realističnijim slikama u rezoluciji koja je četiri puta veća od Full HD rezolucije.

LG UHD TV

Poboljšajte sve što gledate!

Procesor sa četiri jezgre uklanja šum u video sadržaju, poboljšava ga i obrađuje do kvaliteta koji je približan UHD rezoluciji.

LG UHD TV

Najinteligentniji televizor do sada!

ThinQ AI vam pomaže da koristite televizor na najpraktičniji način. Upravljajte svojim povezanim domom i uživajte u personalizovanoj zabavi pomoću glasovnog pomoćnika po svom izboru. Sada ne morate više da tražite daljinski upravljač da biste koristili funkciju glasovne komande. Samo recite „Zdravo, LG” i govorite kao da govorite sa porodicom ili prijateljima da biste dobili informacije ili upravljali svojim pametnim kućnim aparatima. LG ThinQ AI posjeduje funkciju Deep Learning, tako da TV sa što većom upotrebom postaje sve bolji.

ThinQ AI LG

Pravi kino užitak u vašem domu

Gledajte sadržaj onako kako je to kreator zamislio uz pomoć FILMMAKER MODE-a. Procesor automatski isključuje funkciju uglađivanja pokreta za potpune efekte. Gledajte filmove i drugi sadržaj sa očuvanim kino užitkom. LG UHD televizori pružaju optimalan kvalitet HDR slike i podržavaju glavne HDR formate, uključujući HDR 10 Pro i HLG Pro.

LG UHD TV

Ultra Surround

Ultra Surround LG UHD TV

Uronite u umjetnost zvuka

Više virtuelnih audio kanala stvara sveobuhvatan zvučni doživljaj. Uživajte u čistom dijalogu i sofisticiranom zvuku kao da ste deo sadržaja koji gledate.

LG Netfix & Apple TV

Neograničena zabava

Uživajte u aplikacijama Apple TV i Netflix. Birajte između najnovijih filmova, serija, dokumentarnih emisija i sporta uživo i pronađite ih sve na jednom mestu.

Pobjedite u igri uz LG UHD Televizor

LG UHD Gaming TV
HGiG

HGiG prepoznaje performanse televizora i kvalitet slike, a zatim podešava grafiku kako bi pružio vrhunski HDR užitak u igranju. LG UHD televizori omogućavaju korisnicima da preuzmu kompletnu i momentalnu kontrolu nad igrama bez kašnjenja.

Novi webOS

Novi osWEB LG

Možete uživati u sadržajima preko popularnih streaming aplikacija, Netflix, YouTube i mnogih drugih, a uz pomoć nove funkcije za glasovnu kontrolu kontolišete svoje kućne uređaje pomoću glasa.

Akcijska cijena modela LG UHD Televizor -a 43UN74003LB sa gratis MAGIC remote-om!

LG UHD Televizor 43”

Akcija LG UHD Tv

ProComp.ba | Vaš centar za tehniku!