I Atraktivna Verena Cerovina prati portal Kakanjinfo-NO1

Kakanjinfo je trenutno NO 1 i već odavno broj jedan portal među lokalnim internet medijima u Kaknju a među rijetkima odnedavno registrovan kao pravno lice u Bosni i Hercegovini, te mnogo popularan bh. medij na Facebooku sa milionskim pregledima određenih sadržaja, videa, fotografija ili objava.

Činjenica je da ovaj kakanjski portal prate i mnogi regionalni mediji i koriste se objavama poput Index.hr., Oslobođenja, Nova i drugih.

Bez obzira kakvi je problemi snašli u privatnom životu, Verena Cerovina nikada ne skida osmijeh s lica. Protekli period bio je jako turbulentan u životu ove pjevačice, ali sa svim nedaćama se uz podršku najbližih i prijatelja, lako izborila. Pa i kada joj „kola krenu niz brdo“ ne posustaje jer zna da mora ići dalje i živjeti za svog sina.

Mada nije pretjerano aktivna na Instagramu, ipak Verena s vremena na vrijeme zagolica maštu onih koji je prate, posebno muškaraca.

Objava bilo koje fotografije ove ljepotice mami a kad je objavila fotografiju snimljenu u jednom bazenu i naprosto je zapalila internet.

  • Moja karijera je trenutno stala zbog porodične tragedije koju sam doživjela, a zbog situacije bi svakako stala kao i svim pjevačima.

 Korona je itekako utjecala na moj život jer, “zahvaljujući“ njoj, izgubila sam nešto što nisam trebala. Da je nije bilo, sve bi bilo drugačije ,ali ne zbog novih pjesama ili finansija, nego zbog toga što bi neko bio živ – govori Cerovina.

Smatra da su mnoge javne ličnosti zbog pandemije trenutno u veoma lošoj situaciji.

  • Mnoge moje kolege žive samo od pjevanja. Mnogo mi je žao što nas je zadesilo sve ovo. Ali, iskreno, dok ste živi i zdravi, ni korona ne treba toliko da vas brine. Sve će to jednog dana proći, sigurna sam – poručuje Verena.

Cerovina je nedavno otvorila beautylab u čast svoje sestre i nazvala ga upravo po njoj.