Između mene, kluba i predsjednika Mušije postoji jedna čvrsta nit, zavolio sam Kakanj i ljude u njemu

“Između mene, kluba i predsjednika Mušije postoji jedna čvrsta nit, naravno da sam zavolio ovaj grad Kakanj i ljude u njemu, pa zato mogu reći da sam sretan i zadovoljan što sam opet tu. Na posudbi, ali tu sam”, kazao je Emil Velić za klupske stranice.

U zadnjoj utakmici protiv Krupe na MGM Farm Areni Velić je sačuvao mrežu.”Protiv Krupe smo odigrali jednu odličnu utakmicu, gdje smo u svim segmentima nadigrali protivnika, zato čestitam momcima na prikazanoj igri i borbi, te samo tako možemo napredovati iz dana u dan, te ostvariti cilj, a to jeste opstanak u ligi”, kaže Velić.Da li Mladost ima snage izboriti opstanak?

Šta možemo očekivati u Premijer ligi do kraja sezone?”Liga će biti zanimljiva i uzbudljiva, kako u gornjem dijelu tabele, tako i u donjem. Klubovi su dosta izjednačeni, te će nijanse odlučivati za opstanak, a i za “Evropu”.

Naš glavni cilj je sigurno opstanak, mislim da uz ove mlade i talentovane momke na čelu sa trenerom Miljanovićem možemo uspjeti izboriti opstanak”, optimističan je Velić.

(fb fk mladost)