IZNAJMITE PRAZNIČNE KUĆICE – NA KAKANJSKIM PONIJERIMA

Organizirana prodaja u vrijeme praznika stara je, sigurno, koliko i historija organizirane trgovine u gradovima.

Zajednički cilj ovih manifestacija je pospješiti prodaju u vrijeme novogodišnjih praznika, perioda godine kada se tradicionalno najviše troši i kupuje, te doprinijeti kreiranju vesele, praznične atmosfere na mjestima gdje se ovi događaji održavaju.

Glavni cilj ove ponude je da se pospješi prodaja proizvoda i usluga svih učesnika i partnera, kao i kreirati veseli događaj koji će uveseliti kako građane Kaknja, tako biti i svojevrsna atrakcija za brojne turiste koji  Ponijere posjećuju u ovom periodu.

Ukoliko i vi želite učestvovati u ovoj ponudi i izlagati svoje proizvode uslove pročitajte u nastavku teksta:

Ukoliko ste proizvođač, zanatlija, umjetnik, preprodavač, trgovac ili slično možete se prijaviti za učešće u javnom pozivu. Svrha  ovoga jeste podrška bosansko-hercegovačkim proizvođačima, prvashodno malim (zanatlijama, malim poljoprivrednim poduzetnicima itd.) ali i velikim. Proizvod je zanatski ili ručni rad neke druge kulture ili ukoliko proizvod bitno doprinosi atraktivnosti same ponude.

Ukoliko biste se željeli prijaviti za učešće na ovaj javni poziv potrebno je poslati prijavu na e-mail  [email protected] sa preciznim opisom proizvoda koje želite prodavati (med i proizvode od meda, slatki i slani namazi u teglama, razna slatka, čajevi, biljni preparati, mliječni namazi, jogurti, mliječni proizvodi, sušeno meso, mesne prerađevine, paštete, keksi, čokolada, lizala, bombone, kolače, torte, mafini, pića, sokove, vina, suveniri, knjige  itd.).

Navesti ime i prezime (potpisnika ugovora), puni naziv pravnog lica, ime brenda koji želite da se pojavi na kućici, kontakt telefon kao i sve informacije koje smatrate da biste trebali navesti.

Kontakt telefon 032/771-920 i dežurni 032/975-063!

JU KSC KAKANJ