Kakanjci Adi i Velid – Polufinalisti „Zvezda Granda“

U ovoj fazi takmičenja “Zvezda Granda” ostali su izvandredni pjevači, a bilo je veoma neizvesno ko će proći u polufinale i nastaviti takmičenje.

Kako se bliži finale “Zvezda Granda”, tako ulozi takmičara postaju sve veći, a pripreme sve žešće. Mjesecima unazad vrijedno rade sa svojim mentorima, ali se noć pred samo takmičenje najviše odmjeravaju snage među takmičarima jer trema i odgovornost dodatno rastu.

Ljestvica za ulazak u finale ponovo se podigla i nijanse su presuđivale ko je uspeo da zadovolji kriterijume žirija. Dva kakanjca su u polufinalima Granda, Velid Handžić (24.godine) i Adi Begić (18.godina).

Neki su imali više sreće i uspeli direktno da se plasiraju u naredni krug, a to su Željko Vukčević, Maja Milutinović, Kenan Dervišević, Srđan Stanić, Velid Handžić, Enis Todić i Nermin Handžić.

Ostali takmičari morali su da se bore u baražu, odakle je samo sedmoro njih uspelo da se plasira u polufinale. Stefan Tomić, Žarko Madžić, Adi Begić, Andrijana Petrušovska, Nenad Osmanović, Sandra Mladenović i Jovana Lazarević obezbedili su sebi mesto u daljem takmičenju.