Kakanjci na potezu ste: Upoznajte Zagreb u prazničnoj atmosferi!

Tri dana prije Božića, 22. decembra, u Zagrebu se održava najbolji advent u Evropi!

 

Crkva Sv. Marka (Zagreb)

Veliku priliku da uživaju u prazničnim čarima Zagreba imaju i građani Kaknja, jer turistička agencija “Putuj X” organizuje polazak, između ostalih gradova, i iz Kaknja i to za samo 39 KM.

U cijenu je uključena kompletna organizacija putovanja, prevoz na relaciji Sarajevo-Zagreb-Sarajevo, pratioc putovanja i prevoz visokoturističkim autobusom.

 

Još jedna dobra stvar je ta što se advent održava za vikend, što je dodatna prilika i za školarce da sebi priušte mali izlet u inostranstvo.

Više o putovanju možete pročitati na OVOM linku, a također se OVDJE možete obratiti organizatorima putovanja koji će vam na sva pitanja odgovoriti ljubazno i konkretno u najkraćem mogućem roku.

Definitivno prilika koju ne smijete propustiti!

 

O ZAGREBU

Zagreb je glavni grad Republike Hrvatske, i najveći grad u Hrvatskoj po broju stanovnika. Šire područje grada okuplja više od milijun stanovnika. Povijesno gledajući, grad Zagreb je izrastao iz dva naselja na susjednim brežuljcima, Gradeca i Kaptola, koji čine jezgru današnjeg grada, njegovo povijesno središte. Nalazi se na jugozapadnom rubu Panonske nizine na prosječnoj nadmorskoj visini od 122 m, podno južnih padina Medvednice, na lijevoj i desnoj obali rijeke Save. Položaj grada, koji je na mjestu spajanja alpske, dinarske, jadranske i Panonske regije, omogućio je da Zagreb postane most između srednjoeuropskog i jadranskog područja.

Prema popisu stanovništva iz 2011. u Zagrebu živi 790.017 stanovnika. Kao najveći i glavni grad, Zagreb je kulturno, znanstveno, gospodarsko i upravno središte Republike Hrvatske i Zagrebačke županije. Zahvaljujući ulozi najvećeg prometnog centra u Hrvatskoj, razvijenoj industriji s dugom tradicijom i naučnim i istraživačkim ustanovama, Zagreb je gospodarski najrazvijeniji grad u Hrvatskoj.