Kakanjinfo.com: Helikopteri koji u večernjim satima kruže iznad Kaknja zbunjuju građane!?

Mnogobrojni helikopteri u proteklih nekoliko dana se čuju kako kruže iznad Kaknja a to se posebno odrazilo večeras i jučer od 18.00 sati iznad naselja u mjesnoj zajednici Doboj, gdje se uočilo prelijetanje helikoptera nekoliko puta a koji su se mogli primijetit u sat vremena da lete nebom.

Mnogi građani su već preko društvenih mreža razmjenjivali informacije i interesovanja o čemu se radi jer helikopteri koji se čuju u večernjim satima već počinju da zbunjuju mještane okolnih sela a koji su u uspjeli snimiti nekoliko kadrova prelijetanja tokom dana.

Nismo uspjeli saznati o čemu se radi, i zbog čega se čuju helikopteri svaki dan, ali je jednio jasno da kakanjska javnost treba da dobije od nadležnih institucija informaciju o čemu se radi jer na ovaj način se zbunjuju i uznemiravaju građani koji su izašli na ulice da vide o čemu se radi!

Formaciju čine dva helikoptera koji se izmjenjuju.

Redakcija portala Kakanjinfo ovom prilikom na mnogobrojne upite građana javno pokreće incijativu u cilju dobijanja konkretnih informacija od onih koji raspolažu njima o ovim dešavanjima.

Da li su u pitanju neke vojne vježbe ili čak neka druga dešavanja u narednim danima preostaje da se vidi . . . .

Kakanjinfo.com