“Kakanjski dani” traju od 28.7. do 3.augusta tekuće godine

Ovogodišnja Kulturno-sportska manifestacija “Kakanjski dani” će početi u subotu 28.7.2018. godine i ukupno će trajati sedam dana, tj. do 3.augusta.

Tokom manifestacije “Kakanjski dani”,  pored brojnih učesnika, kulturno-umjetničkih društava i muzičara, posebna pažnja bit će usmjerena na naše najmlađe sugrađane tako da će manifestacija proteći u znaku radionica, edukativnih sadržaja za mališane, zabavnih programa, mini koncerata, filmova i predstava upravo za mališane.

Kako smo ranije najavili, na ovogodišnjoj manifestaciji će nastupiti popularni Kakanjci. Veliko interesovanje se već pokazuje za koncerte Amara Jašarspahića Gileta i Lapsus benda. Uskoro objavljujemo i druge koncerte koji su dogovoreni, kao i imena izvođača koji će nam uljepšati ovih sedam dana.

Očekujte mnogo noviteta i sadržaja kroz ovogodišnju manifestaciju.

Uskoro će biti u funkciji web platforma na kojoj će biti dostupne sve informacije koje će biti od koristi našim sugrađanima i svima koji su planirali posjetiti neke od sadržaja ili boraviti u Kaknju tokom Kakanjskih dana.

Pratite nas na FB stranici JU Kulturno-sportski centar Kakanj i na Instagram stranici @juksckakanj. Informacije možete pronaći i na web i FB stranici Općine Kakanj.