KAKANJSKI FAST FOOD “DELICIOUS” SVJEŽE ZEMIČKE I LEPINE UVEČE DIJELI GRAĐANIMA U POTREBI – HALAL BILO!

Nedavno je u centru Kaknja otvoren novi fast food “DELICIOUS”, u čijoj ponudi imate donere, pizze, sendviče i pića a uz to i besplatnu dostavu. Nakon zvaničnog otvorenja ljubitelji donera i pizza imaju priliku da degustiraju majstorske proizvode ove mlade i vrijedne ekipe čiji okusi i mirisi primamljuju.

IZ fast fooda “Delicious” su odlučili a obzirom da je sva hrana svježa i friška a obzirom da peku stalno do uveče, da sve ono što ispeku u tom periodu i ostane a svježe je, u periodu od 23 do 23 i 15 istovremeno podijele “halal bilo” građanima u potrebi.

Ovom prilikom iz Fast fooda “DELICIOUS” pozivaju sve građane u potrebi da će u ovom periodu od 23 do 23 i 15 u večernjim satima zemičke i lepine biti dostupne i spakovane te da će ih moći preuzeti u fast food-u.

“Hrane ima i ne treba je bacati, bolje da se podijeli, nekom je potrebnije a i sevap je”, rekli su nam iz fast food-a.

VAŠ FAST FOOD “DELICIOUS” KAKANJ

Svakako, s ovakvim primjerima “podjele viška” i za proizvođače pekara, restorana i fast food radnji bi sigurno pomoglo jednom broju potrebnima a hrana bi se bolje rasporedila te tako bi i druge građane potaknuli na donacije i pomoć i na ovakav način što svakako treba podržati i pozdraviti.