KAKANJSKI UPOK obilježava 3 godine postojanja

Udruženje poslodavaca općine Kakanj UPOK osnovano 16.04.2015. godine od strane 22. kakanjska privredna subjekta obilježava pune tri godine svog postojanja.

Udruženje poslodavaca općine Kakanj je od svog osnivanja u 2015. godini sa 22. člana, u 2018. godinu ušlo sa 60. članova najperspektivnijih kakanjskih firmi.

UPOK danas broji preko 3.500 zaposlenih, izvozi u skoro sve zemlje EU i aktivan je sudionih svih društvenih, sportskih i socijalnih aktivnosti u Kaknju.

Pored osnovnih privrednih djelatnosti i direktnih domaćih investicija u naš Kakanj, UPOK-ovi članovi su uzeli aktivno učešće u najvećim sportskim projektima Kaknja, učestvovali u vanrednim i humanitarnim aktivnostima za liječenje građana Kaknja, te svesrdno pomagali i razvoj projekata iz ekološkog, društvenog i religijskog domena.

Udruženje poslodavaca općine Kakanj je svoj poseban pijetet pokazalo u angažmanu preko 30 lica na stručnom osposobljavanju, što će zasigurno biti temelj našeg uzajamnog rada i doprinosa razvoju našeg Kaknja.

Udruženje poslodavaca općine Kakanj UPOK želi sretan treći rođendan svim članovima i partnerima Udruženja poslodavaca općine Kakanj UPOK.