Kandidati Stranke za BIH s građanima Slijevnica, Ž.Stanice i Bićera

Uz poštivanje svih mjera Covid-19 – Na skupu je predstavljen kandidat za načelnika Rešad Merdić, lista kandidata za Općinsko vijeće, te predstavljanje stranke i programa.

Jučer su kandidati Stranke za BIH obišli građane s područja mjesnih zajednica MZ Bićer, Slijevnica, Ž. Stanice, ulica A.Hasagića i Bićera.
Kroz izlaganja Izbornog programa, u međusobnim razgovorima upućeni su prijedlozi kandidata o infrastrukturnim problemima ovih područja sa posebnim akcentom na rješavanja problema vode i puta, prilaza prema MZ u od grada kao i gasovod a koji su u veoma lošem stanju, kao i mogućnostima poboljšanja života zajednice, izgradnje i dovoda mreže centralnog grijanja u ovom segmentu.

Na ovom skupu koji je izazvao veliko interesovanje govorio je predsjednik MZ Šehić Suad, kandidat za načelnika Rešad Merdić i domaćin Salih Hasagić.

Zaključak je da su problemi mjesnih zajednica, sela i zaseoka mnogi ali i da su riješivi ali uz podršku građana “pravih kandidata” a koji će ove i druge probleme pokušati da u budućnosti propagiraju u interesu građana.

Hvala prisutnim građanima za izdvojeno vrijeme i ukazano povjerenje – navode iz SBIH