Lokalni Izbori 2016: Danas zvanično počela kampanja OO SBB-a Kakanj

sbb kakanj

Danas je ispred novih prostorija OO SBB-a Kakanj, koje se nalaze u ulici ZPO na broju 52 u Kaknju, zvanično  započela kampanja ove stranke za predstojeće lokalne izbore.

Šef Izbornog štaba Abdulah Delibašić, je za medije izjavio da je i gradu na nekoliko lokacija počela promocija kandidata i stranke za ove izbore.

Prvi predizborni skup bit će održan u Brnjicu gdje će se predstaviti nosilac liste i svi kanditati stranke za OV Kakanj. “Uz narod Kaknja” je naš slogan za ove izbore i sigurni smo u dobar rezultat jer je narod prepoznao u prethodnih sedam godina da je stranka i njen predsjednik Fahrudin Radončić doprinio da se stanje u zemlji umnogome popravi na bolje – kaže Delibašić.

Početkom kampanje zadovaoljan je i predsjednik OO SBB-a Kakanj Enver Merdić koji je dao podršku svim kanditatima, uz obećanje da će biti na svim promotivnim skupovima.

Na listi Saveza za bolju budućnost za OV Kakanj naći će se sljedeći kandidati: Jasmin Mušanović (nosilac liste), Mensura Bečirhodžić, Mirnes Merdić, Enver Hadžić, Arnala Karahodžić, Rizah Haračić, Semir Mušija, Sadeta Hadži Emir Mušija, Arnel Trako, Ajla Kurešepi, Sajid Kovač, Aid Terzić, Irma Mušija, Halim Šemić, Irfan Mešić, Eldina Alajbegović, Alem Zahirović, Fahrudin Šehagić, Emina Goga, Mugdin Gorak, Vahidin Velispahić, Lejla Kubat, Naida Kaldžija, Sanel Škulj, Sabira Merdić, Elmin Softić, Jasna Hodžić, Semir Berbić, Sabina Brkan, Osman Gađun, Senaila Selimović, Melisa Arnautović i Azerin Salihbegović.