MJEŠTANI POZITIVNO IZNENAĐENI – NJIHOVI ZAHTJEVI UŠLI U IZBORNU PLATFORMU MIRZE GANIĆA

SDA TIM ZA POBJEDE U KOLOŠIĆIMA

MJEŠTANI POZITIVNO IZNENAĐENI DA SU SVI NJIHOVI ZAHTJEVI UŠLI U IZBORNU PLATFORMU MIRZE GANIĆA

Velika podrška kandidatima SDA Visoko i Mirzi Ganiću za poziciju gradonačelnika Grada Visoko Nakon predstavljanja kandidata sa SDA liste za Gradsko vijeće Grada Visoko u mjesnoj zajednici Kološići, prisutnima se obratio i nosilac liste Esad Semić. Kao uspješni privrednik, stanovnike je upoznao sa mnogim problemima i opstrukcijama sa kojima se privreda susreće.

Neophodno je rasteretit privredu, i dati veći poticaj proizvodnji i poljoprivrednom sektoru u Visokom, naglašeno je. Mještani Kološića su bili pozitivno iznenađeni da su svi njihovi zahtjevi koje su iznijeli Mirzi Ganiću prilikom ranijih posjeta, našli mjesta u Izbornoj platformi “Visoko zaslužuje i može puno, puno bolje”, i to:- asfaltiraje puta Kalimbara- asfaltiranje puta u Starim Kološićima- sanacija klizišta u naselju Dol- uređenje stadiona i dječijeg igrališta- izgradnja kanalizacije.

Kandidat za gradonačelnika i premijer ZDK Mirza Ganić zahvalio se na velikoj podršci iz Kološića. Najavljene su temeljite promjene u načinu vođenja Visokog i predstavljanja građana. “Ulaganja u mandatu trenutne vlasti u Kološiće bila su mizerna. Sramota je da danas u Kološićima imamo kanalizaciju otvorenog tipa koja teče uz sami put.

Nakon pobjede na izborima ako Bog da, uvodimo princip i pravilo pravednog i ravnomjernog raspoređivanja sredstava namijenjenih za kapitalnih ulaganja u svim mjesnim zajednicama“, poručio je Ganić. Visoko zaslužuje i može puno, puno bolje!