Na DELTA PETROLU KAKANJ: Domaći,samouslužni sistem točenja i naplate goriva putem bankovnih kartica

Samouslužni sistem točenja i naplate goriva putem bankovnih kartica

Nakon završene testne faze sa zadovoljstvom obavještavamo naše cijenjene kupce da benzinska pumpa Delta Petrol Kakanj u Čatićima posjeduje jedinstvenu uslugu samouslužnog točenja goriva.

U periodu od 22.00 – 06.00 svakog dana naši Kupci mogu točiti gorivo na samouslužnom aparatu koji je integrisan u sklopu postojećeg mjernog sistema za istakanje goriva.

Plaćanje goriva prije svake transakcije moguće je vršiti putem svih vrsta bankovnih kartica.

Sistem je u potpunosti razvijen u vlastitom aranžmanu pri čemu je osiguran kvalitetan postprodajni servis održavanja, a izbjegnuta je ovisnost o stranim akterima. Upravo ova činjenica naš proizvod čini jedinstvenim
i konkurentnim.
Radi se o potpuno domaćem rješenju.

Sistem samouslužnog točenja goriva Delta Petrol takodjer u sklopu svoje ponude nudi i svim našim pitencijalnim Kupcima, vlasnicima benzinskih pumpi.

Sistem se može ponuditi kao integrisan ili kao samostojeći stubić.

Budite slobodni i pošaljite nam Vaše upite. U veoma kratkom roku mi ćemo odgovoriti na Vaše zahtjeve i dostaviti Vam kvalitetno tehničko-komercijalno rješenje.

Trudimo se da uvijek budemo korak ispred drugih i upravo ste Vi cijenjeni Kupci vodilja koja nas motiviše da u tome i istrajemo.

Delta Petrol Kakanj
Vaš pouzdan partner u naftnoj i procesnoj industriji.