Na proljeće iz Mostara letovi za Palma de Mallorcu, London, Lisabon…

Avio kompanija “Eurowings” započinje letove iz Mostara 16. maja 2018. godine, a letjet će se dva puta sedmično u Düsseldorf i Stuttgart.

“Prvi let bit će za Düsseldorf, za koji će biti uspostavljeni letovi srijedom i nedjeljom, dok će letovi za Stuttgart biti srijedom i subotom. Cijena karte za avion, odnosno jednosmjernog leta će biti od 39,99 eura”, rečeno je prije par mjeseci na konferenciji u Mostaru povodom dolaska njemačkog avioprijevoznika Germanwings u grad na Neretvi.

Avionske karte za linije Mostar – Dusseldorf, kao i Mostar – Stuttgart puštene su u prodaju već u novembru, a počekom 2018. godine Eurowings je Mostar povezao sa još nekim europskim destinacijama. Naime, kako se može vidjeti na web-stranici Eurowingsa, iz Mostara će avioni letjeti izravno za Düsseldorf i Stuttgart, odakle će putnici dalje moći ‘uvezati’ letove za nove destinacije, piše Bljesak.info.

Preko Düsseldorfa i Stuttgarta Mostarci će tako moći do španjolske Palma de Mallorce, potom Londona i Lisabona, ali i njemačkih gradova Berlina, Hamburga i Hannovera. Ostaje vidjeti hoće li Mostarci tradicionalno ljetovalište u Makarskoj zamijeniti pješčanim plažama Palma de Mallorce i Lisabona.