Najava: U subotu 13.maja u Kaknju velika volonterska ekološka akcija „Let's do it-očistimo zemlju za 1 dan“: Prijavite se!

I ove godine Kakanj će biti dio velike ekološke akcije  „Let's do it-očistimo zemlju za 1 dan“. Na području Kaknja ova akcija će biti realizirana 13.maja 2017. godine (subota), u periodu od 9:00 do 14:00 sati. Da bi ova ekološka akcija uspjela, neophodna je podrška volontera i svih drugih prijatelja okoline.

Prijave se mogu uputiti na e-mail adrese [email protected] i [email protected], zatim putem faksa sa brojen 032/ 771 809, putem telefona sa brojem: 032/ 771 821 i putem Facebook stranice Općine Kakanj..

Svi zainteresirani se mogu prijaviti pojedinačno (ime i prezime, kontakti i lokacija koju ćete čistiti) ili putem formalnih ili neformalnih grupa dostavljanjem popunjene tabele za prijavu volontera.

Oni koji su izvršili prijavi za prvi termin akcije koji je otkazan zbog nepovoljnih vremenskih prilika ne trebaju ponovo vršiti prijavu.

Za potpuni uspjeh akcije „Let's do it-očistimo zemlju za 1 dan“ neophodno je uključivanje svih segmenata zajednice jer samo zajedničkim radom možemo postići poboljšanje ambijenta u kojem živimo. Sa svakom očišćenom ulicom, parkom i rijekom poslat ćemo poruku da su čistoća, zdravlje i dobrobit svih ljudi, kako u Bosni i Hercegovini tako i u čitavom svijetu, u našim vlastitim rukama.

Tabelu za prijavu možete vidjeti klikom ovdje

Na dan akcije, u novoj zgradi Općine Kakanj, u 9:00 sati, učesnici će moći preuzeti vreće za smeće, rukavice, užinu i osvježenje.