NAJAVA ZA:“Jesenji sajam poljoprivrede i rukotvorina Kakanj 2023” – VRIJEME I TERMIN ODRŽAVANJA – DOBRO DOŠLI!

Prema potvrđenim informacijama portalu Kakanjinfo i ove godine “Savez poljoprivrednih udruženja” KAP Kakanj će i ove godine u periodu od 4 DO 6.10.2023. održati treći JESENJI SAJAM pod nazivom “Jesenji sajam poljoprivrede i rukotvorina Kakanj 2023”.

Mjesto održavanja je ul. Alije Izetbegovića – sporedna mala cesta, preko puta BBI banke.

Organizator sajma je Savez poljoprivrednih udruženja “KAP” Kakanj sa svojim članicama.

Pozivaju se svi zainteresovani da prije svega učestvuju i podrže ovaj projekat u cilju promocije proizvođača, kupovine njihovih proizvoda i unapređenja domaće proizvodnje ali i plasmana. Kao i proteklih godina očekuje Vas mnogo kvalitetnih domaćih proizvoda, lijepog druženja i promocije.

Posjetite ove vrijedne ljude, vrijedne i marljive domaćice i domaćine, poljoprivrednice i poljoprivrednike koji će na Maloj cesti sa svojim proizvodima u okviru Sajma poljoprivrede u Kaknju izložiti svoje DOMAĆE proizovde, zato okusite čari domaće proizvodnje a kupovinom proizvoda podržite sve vrijedne proizvođače.

Savez poljoprivrednih udruženja kakanjska poljoprivreda “KAP” Kakanj sa svojim članicama organizuje treći “Jesenji sajam poljoprivrede i rukotvorina Kakanj 2023”.

Prijave za učešće na sajmu možete izvršiti u prostorijama Saveza “KAP” Kakanj ili na kontakt telefon 032/553-821.

S toga POZIV sve sugrađane da posjete ove vrijedne ljude na sajmu i da ponešto i pazare.

Zdrava, domaća i ukusna ponuda.

Kakanjinfo.com