Najavljuju mega transfer – Ćorić odlazi u City

ante coric

Mediji na Otoku ovih su se dana ponovno raspisali o dolasku Ante Ćorića u Manchester City, a ovoga puta javljaju kako će sve biti završeno u iduća dva dana

Manchester City sve je dogovorio s Dinamom i ovog će vikenda završiti transfer Ante Ćorića te će ga zagrebačkom klubu platiti 12 milijuna eura, javlja Daily Mirror.

Iako to i dalje spada u sferu nagađanja, Englezi o Ćoriću kao novom igraču ‘građana’ pišu već tjednima i ne treba čuditi završi li se doista ovaj transfer u idućih nekoliko dana. Naravno, potvrde iz Dinama i Manchester Cityja nema, no s obzirom na nagađanja, čini se da je samo pitanje dana kada će talentirani ‘modri’ veznjak napustiti Maksimir.

Engleski mediji opisuju ga kao jednog od najboljih mladih nogometaša u Europi, a dodaju kako pregovori dva kluba traju već tjednima. Pep Guardiola navodno je jako ‘zagrizao’ za hrvatskog talenta, a igrač poput njega Pepovoj momčadi bi jako dobro došao.

‘Ćorić bi se savršeno uklopio u Pepovu momčad jer je ofenzivni vezni, jako dobar tehnički, a bio je i član hrvatske reprezentacije na Europskom prvenstvu’, piše Mirror.

(24sata.hr)