Održana Programsko-promotivna konvencija Eldina Mijoča, kandidata za načelnika Općine Kakanj

Promocijom kandidata za načelnika Općine Kakanj Mijoč Eldina i prezentacijom izbornog programa pod sloganom „Pošteno, bez straha, za razvoj i ostanak/opstanak u našem gradu u subotu,02.02. pred oko 200 kakanjaca u Kino sali KSC, otvorena je kampanja za prijevremene izbore za nečelnika Općine koji se održavaju 17.februara.

Njegova programska načela su zasnovana na realnosti i težini svakodnevnog života naših sugrađana i dugogodišnjem iskustvu i radu u Općinskom vijeću Kakanj.

“Polazeći od činjenice da budžet Općine Kakanj premašuje iznos od 26 miliona maraka, svjesni smo da možemo mnogo više, da možemo mnogo bolje, da možemo mnogo poštenije i da moramo učiniti Kakanj mjestom u koje se mladi vraćaju da u njemu žive, a ne da ga napuštaju”, naveo je Mijoč.

Na promociji su se obratili predstavnici iz političkih stranaka: Džemal Hadžić, predsjednik Stranke penzionera/umirovljenika, Edin Brkić, predsjednik BPS, Naida Delibašić, predsjednica NBL, Nihad Husika, predsjednik PDA, Samir Beganović, potpredsjednik NB, Sedmedin Amidžić predsjednik DF i Ahmed Begić, predsjednik SDP-a.

(sdp)