Osvojite besplatno učešće na Juventus fudbal kampu

juventurs kamp

Od 22. augusta djeca će imati priliku zaigrati svoj omiljeni sport noseći boje ovog kluba na Juventus kampu koji će trajati od 22.-27. augusta. Ovaj kamp nudi kvalitetan program fudbalske obuke za djecu uzrasta od 6-17 godina, koji uključuje dva treninga dnevno.

Kako osvojiti besplatno učešće? Sve što trebate uraditi jeste da instalirate Android aplikaciju portala SportSport.ba sa Google Play Storea (OVDJE), te je ocijenite i ostavite komentar.

Svoj eventualni dobitak možete prenijeti i na drugu osobu, a sretni dobitnik biće izvučen 07. avgusta te će njegovo ime biti objavljeno na portalu SportSport.ba. Više o Juventus fudbal kampu Svaka grupa od po 12-15 igrača će imati svog trenera koji dolazi iz Juventus Škole u Italiji. Za svaki uzrast se nude posebni programi treniranja i obuke, tako da sva djeca imaju priliku trenirati i učiti zajedno sa svojim vršnjacima.

Svaki igrač će dobiti originalnu JUVENTUS (adidas) opremu, koju će zadržati poslije završetka kampa. Profesionalno i stručno osoblje Juventus škole fudbala će djeci pružiti nezaboravno iskustvo uz mnogo zabave, koje će znatno poboljšati njihove fudbalske vještine i atletsku spremnost, ali i podstaknuti ih na nova poznanstva i druženje u toploj, porodičnoj atmosferi.

Treninzi će se održavati na stadionu Internacionalnog Univerziteta u Sarajevu  koji omogućuje i posjeduje sve elemente potrebne za organizaciju kvalitetnih sportskih događaja. Djeca će trenirati u jutarnjim i poslijepodnevnim terminima.

Cilj Juventus škole fudbala je jasan: „Formirati najbolju školu fudbala na svijetu“. Od 2004. godine pa sve do danas više od 100.000 djece širom svijeta i više od 2000 trenera su prošli obuku koju nude ove škole. Juventus fudbalski kamp kontaktirajte putem telefona ili e-mail adrese:

+387 33 922 250
[email protected]

Cijena koja uključuje treninge i opremu iznosi 331 KM po osobi. Plaćanje možete izvršiti putem bankovnog računa:

Birr Group d.o.o. Bosnia International Bank BBI Banka 141-306-53200653-59″

sportsport.ba