Podrška iz Kaknja za SDA Zenica i Naidina Ahmetspahića!

Predizborni skupovi u Arnautima i Klopču, koji su održani u subotu, 24. septembra 2016. godine u potpunosti osišu sloganom: U jedinstvu je snaga.

dsc_0086

Punu podršku SDA Zenica i kandidatu za gradonačelnika, Naidinu Ahmetspahiću, pružio je načelnik općine Kakanj, Nermin Mandra, sa svojim saradnicima i kandidatima za općinsko vijeće Kakanj. „Naidin Ahmetspahić je jedini kandidat koji Zenicu može voditi naprijed i vjerujem da će pobijediti. Podrška i partnerski odnos sa našom općinom će se nastaviti i u budućem periodu“, izjavio je prilikom svog obraćanja Nermin Mandra, načelnik općine Kakanj.

Predsjednik KIO SDA ZDK Miralem Galijašević, članica Glavnog odora SDA BiH, Nermina Kapetanović, i potpredsjednik SDA BiH, Šefik Džaferović poručili su članovima i simpatizerima Stranke demokratke akcije da je SDA sa svojim partnerima garant političke i svake druge stabilnosti u Bosni i Hercegovini o čemu svjedoče pozitivna događanja na putu BiH ka evropskoj unije, a građani Zenice će se moći uvjeriti u to u narednom periodu.

Prisutnima su se obratili i nosilac liste SDA Zenica za predstojeće lokalne izbore, Spahija Kozlić, kandidat za gradonačelnika, Naidin Ahmetspahić i predsjednik OO SDA Zenica, dr. Ibrahim Šišić. U ime kandidata obratili su se Husnija Huseinspahić i Sumeja Šišman, te pozvali građane da 2. oktobra njihov izbor bude SDA Zenca i kandidat za gradonačelika, Naidin Ahmetspahić.

Izvor: PRESS OO SDA ZENICA