Postanite dio promjena sa prof. Hadžikadićem i kakanjskom Platformom za progres!

Danas je u Kaknju u prijepodnevnim satima svečano otvoren ured Platforme za progres! U uredu su predstavnici Platforme razgovarali sa članovima i kandidatima za Općinsko vijeće Kakanj o trenutnoj situaciji u Kaknju kao i o aktivnostima i planovima Platforme u ovoj općini.

Dino Tica u svojstvu predsjednika Općinskog odbora Kakanj istakao je kako će ovaj ured uveliko doprinijeti i pomoći aktivistima za predstavljanje ideje i realizaciju mnogih aktivnosti. Kako se navodi Kakanj pripada jednoj od sedam regija, regiji Bosna.

Predsjednik Regionalnog odbora regije Bosna Drago Đorđić je u svom govoru istakao da je Kakanj veliki primjer kako se od jednog čovjeka vremenom može postići zaista mnogo. Čestitao je svim članovima na ovom velikom danu.

Kakanj je spreman za promjene!

“Niste sami, imate veliku podršku Centrale za rješavanje lokalnih problema. Neka se u ovom uredu i u Kaknju dogode izuzetne ideje i aktivnosti koje će Kakanj dovesti do promjena”, kazao je predsjednik Hadžikadić na otvaranju ureda. Ovoj svečanosti prisustvovali su predsjednik Platforme za progres Mirsad Hadžikadić, predsjednik Regionalnog odbora regije Bosna Drago Đorđić, izvršni direktor Platforme Sejfudin Hodžić i predsjednik Izbornog štaba Platforme za progres Lana Bečiragić.

“Kada čovjek u nešto vjeruje, vjerujte mi da je sve moguće.”, dodao je Hadžikadić. Nakon šetnje upriličena je posjeta Kraljevoj Sutjesci i podsjetili smo se na važnost očuvanja kulture i historije Bosne i Hercegovine!

Do nas je i u Kaknju! #DoNasJe, navedeno je iz ureda kakanjske Platforme.