Pred punom dvoranom i sa mnogo emocija odigrana Humanitarna utakmica za Almedina Traku

IMG_0570

Jučer je  u 18 i 30 u “Sportskoj dvorani u Kaknju je odigrana Humanitarna utakmica a namjena je prikupljanje neophodnih sredstava za kakanjca Almedina Traku o kojem smo već pisali a potrebna su sredstva za njegovo liječenje.

[foogallery id=”12408”]

Sastav odličnih ekipa koje su uzele učešće na ovoj utakmici su sačinjavali poznati kakanjci: političari, privrednici, pjevači, sportisti, novinari-tv voditelji… a među njima su bili općinski načelnik Nermin Mandra, direktor kakanjskog Doma zdravlja dr.Mirsad Tursum, vlasnik firme “Beged” Edin Begovac, pjevači: Denijal Ahmetović, Kadra, Emrah Emšo, sportisti: Almir Aganović, Zlatan Gafurović, Nedžad Zaimović, bivši reprezentativac BiH Mirsad Bešlija i Emir Hadžić. poznata tv-lica: Ammar Švrakić i Fikret Hadžić, poznati youtuber iz visokog Nedim i dr.

I ovom prilikom kao i u prethodnoj akciji koja je bila za malog Evelina, Kakanj je pokazao jedinstvo, hrabrost i volju da se spasi još jedan mlad život. Jučer su u kakanjskoj dvorani vladale emocije, mnogo emocija koje su pokazali svi učesnici.

Almedinu Traki želimo sve najbolje da istraje u borbi koja je pred njim i njegovom porodicom.

Kakanjinfo.com

Sve fotografije možete pogledati na linku: https://www.facebook.com/pg/kakanjinfo/photos/?tab=album&album_id=1409578409074109