Prema anketama : Mirza Ganić ubjedljivo vodi u Visokom!!!

Građani birali u Visoko.co.ba Facebook anketi: Mirza Ganić, Dario Pekić ili Amra Babić?

Mirza Ganić, kandidat za gradonačelnika Visokog i aktuelni premijer ZDK-a osvojio je ubjedljivu podršku onih koji su glasali u Live Facebook anketi na službenoj stranici portala Visoko.co.ba.MARKETING

Naime, na uzorku od 553 korisnika naših servisa koji su glasali na našem live videu, Mirza Ganić je osvojio 368 glasova ili 66.546%.

Drugi po broju glasova osvojenih je Dario Pekić, koji je osvojio 104 glasa ili 18.807%.

Aktuelna gradonačelnica Visokog osvojila je 70 glasova ili 12.658%.

Nevažećih emoticona bilo je 11 ili 1.989%.

Kako bismo pojasnili svim korisnicima naših servisa, riječ je o anketi uživo, na koju niko osim samih pratitelja naše stranice nije mogao imati utjecaj. O samim rezultatima odlučivali su korisnici ostavljajući reakcije na live video na našoj stranici, što je u konačnici dalo rezultate kakve ste imali priliku vidjeti iznad. Na taj način spriječena je svaka mogućnost utjecaja na rezultate, te ovo predstavlja stvarne pokazatelje dijela javnog mnijenja koji je bio uključen u samu anketu.

https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fvisokocoba%2Fvideos%2F2742248366043011%2F&show_text=0&width=560

Podsjećamo, Centralna izborna komisija BiH objavila je preliminarnu listu svih kandidata za predstojeće općinske izbore u našoj zemlji.

Za Gradsko vijeće u Visokom kandidovao se 261 kandidat, dok su u borbi za poziciju gradonačelnika Visokog tri kandidata.