Pridruži se TechLabs akademiji programiranja već danas!

Savladaj osnove programiranja u samo 6 mjeseci i osiguraj sebi mjesto u
industriji budućnosti.

Pridruži se TechLabs akademiji programiranja već danas!

Nije tajna da je zanimanje programera danas jedno od najtraženijih i najbolje plaćenih poslova na tržištu, a ukoliko razmišljate da li je to izbor za vas, sada imate priliku saznati više. U Visokom uskoro počinje TechLabs Academy – akademija za programere namijenjena učenicama i učenicima srednjih škola. Za prijavu na ovaj program nije potrebno predznanje niti da pohađate određeni smjer, a najspretniji mogu ostvariti i popust od 10%.

Upis za novu generaciju polaznika počinje danas i traje sve do 31.1.2024. godine. Nastava počinje u februaru 2024. godine. Program traje šest mjeseci gdje će se nastava odvijati jednom sedmično po dva sata. Tokom radne sedmice polaznici će aktivno raditi na vježbama i zadacima koji će uključivati i grupni rad putem online
platforme namijenjene samo za polaznike.

Program rada osmišljen je tako da na jednostavan i fokusiran način uvede polaznike u svijet osnova programiranja kroz učenje programskog jezika C Sharp, za što će polaznici na kraju Akademije dobiti certifikat.

Predavači i mentori imaju dogogodišnje iskustvo u različitim oblastima IT industrije, a polaznici će imati mogućnost učestvovati u radionicama sa ekspertima iz renomiranih IT kompanija.

”Danas kad se tehnologija razvija velikom brzinom i sa puno digitalnih inovacija, programeri igraju ključnu ulogu. Plan rada druge generacije programera prilagođen je svim učenicama i učenicima, čak i onima koji nemaju predznanje. Prednosti rada i učenja po našem programu su fleksibilnost, prilagođenost i mogućnost izrade različitih kreativnih projekata što smatram da je izuzetno bitno u srednjoškolskom uzrastu s obzirom na njihove konstantne promjene interesovanja u pogledu razvijanja aplikacij”- ističe osnivač TechLabs akademije Haris Jašarević.

Sve detalje oko upisa i samih predavanja pogledajte na internetskoj stranici
www.academy.techlabs.ba 

KAKANJinfo /TechLabs