PRIKLJUČI SE I TI: POČELA SA RADOM ZVANIČNA FACEBOOK STRANICA UDRUŽENJA!

POŠTOVANI ČLANOVI I PRIJATELJI UDRUŽENJA OKC KAKANJ!

POČELA SA RADOM ZVANIČNA FACEBOOK STRANICA UDRUŽENJA

Sa zadovoljstvom želimo da Vas obavijestimo da je naše Udruženje nakon malo dužeg perioda djelovanja a zbog potrebe i uključivanja i Vas (javnosti), prijedloga i sugestija za naše programe i projete a po ugledu na aktivne i društveno odgovorna udruženja pokrenulo zvaničnu Facebook stranicu.

Ovim putem Vas pozivamo da postanete član naše Facebook stranice https://www.facebook.com/Udru%C5%BEenje-OKC-Kakanj-2158642731053688/?modal=admin_todo_tour i da Vašim aktivnim učešćem obogatite sadržaj iste. Verujemo da će ovakav pristup dati prostora za prezentovanje brojnih zanimljivosti, programa, ideja, vaših mišljenja i razmišljanja iz svakodnevice, Vaših ili potreba drugih kako na području Općine Kakanj, ZDK pa i širea a programi isključivo koji su usko povezani sa radom i aktivnostima, programima kojim se bavimo – aktivizmom i radom udruženja u lokalnoj zajednici. Sve sugestije, mišljenja i prijedlozi su Dobro došli!

Ovdje će narednih dana biti predstavljeni svi raniji programi, projekti i aktivnosti, koje je realizovalo udruženje od osnivanja 2016.godine na području Općine Kakanj i šire ali i budući planovi, te Vaši prijedlozi prema relevantnim institucijama.

Udruženje OKC Kakanj