PROMOCIJA ROMANA, RITMIČKA GIMNASTIKA, BENDOVI I ADI BEGIĆ S DOBRIM ROKENROLOM PETI DAN – ODUŠEVILI PUBLIKU

U parku Doma kulture u Kaknju jučer je među prisutnima upriličen događaj, promocija romana “Anam On”. Promociju romana “Anam On” autora Irfana Gazića u Parku Doma kulture Kakanj publika je sa oduševljenjem ispratila a promotor Edin Urjan Kukavica je govorio o značaju djela.

Koliko ste puta čuli da neko za nekog kaže “anam'on”? Jedna riječ, dovoljno deskriptivna za sve nevolje koje s pojmom idu.

Abdulah, lijep i moralan, “zlatan momak”, lik iz romana prvijenca Sarajlije Irfana Gazdića, priča priču Anam'on.

Naime, i jučer su štandovi poljoprivrednika bili raznovrsni a još danas svi ljubitelji poljoprivrede i poduzetništva u sklopu Kulturno-sportske manifestacije ,,Kakanjski dani 2022” koja se održava od 28.07. –04-08.2022.godine, mogu posjetiti štandove domaćih proizvođača.

Najviše pred roditeljima, drugovima, prijateljima ali i masovnijom publikom upriličen je zabavni program ritmičke gimnastike a na glavnoj bini plesom, igrom, vještinama i akrobacijama djevočice su pokazale svoje umijeće. Mladi i članovi lokalnih bendova Stare note, Kick i Tantal odsvirali su nekoliko numera kombinovano te su ostavili jak utisak i dojam na prisutne. Na kraju kao šlag na tortu održan je očekivani solo koncert mladog i dokazanog Kakanjca Adija Begića s bendom a dobrog rokenrola nije manjkalo….

Pred roditeljima, drugovima, prijateljima ali i masovnijom publikom upriličen je zabavni program ritmičke gimnastike a na glavnoj bini plesom, igrom, vještinama i akrobacijama djevočice su pokazale svoje umijeće. Mladi i članovi lokalnih bendova Stare note, Kick i Tantal odsvirali su nekoliko numera kombinovano te su ostavili jak utisak i dojam na prisutne. Na kraju kao šlag na tortu održan je očekivani solo koncert mladog i dokazanog Kakanjca Adija Begića s bendom a dobrog rokenrola nije manjkalo….

Sve u svemu jučer je obilježen peti program “Kakanjskih dana 2022” a danas su planirani: Likovna kolonija za djecu sa Nerminom Kozlom, Još danas su poljoprivredni izlagači i poduzetnici, U 18:00 sati je prezentacija AIRSOFT kluba Bajraktar i večeras je spektakularni koncert Lapsus benda i naš Kakanjac Emir Aličković……

Kakanjinfo.com